BOEKEN

Wilt u een eigen boek drukken van uw bedrijf? Wilt u een boek vol mooie herinneringen of een uitgevoerd jaarverslag? 

Welk doel uw boek ook heeft u kunt hem helemaal zelf maken. Ieder boek is maatwerk, er komt het nodige bij kijken. Wij begeleiden u graag in dit proces, zetten met u de voor- en nadelen op een rij. Hier ligt onze specialiteit. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke mogelijkheden er zijn en welke drukkerij het beste past bij uw wensen. Wij nemen u aan de hand, regelen het hele proces van A tot Z en realiseren met u een professioneel eindresultaat. 

Een hardcover boek

Een hardcover boek is een boek met een harde omslag. Apart van de omslag wordt het binnenwerk gemaakt, deze bestaan uit katernen van meestal 16 pagina’s. Voordelen van een hardcover boek is dat het zeer stevig en duurzaam is. Ze hebben meestal een genaaid binnenwerk en liggen goed open op tafel. Deze boeken hebben een luxe uitstraling.

Een softcover boek

Is een soft cover boek geschikt voor u? Dit type boek heeft een flexibele en zachte kaft. Ze zijn licht en handzaam. Het boek kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Denk hierbij aan gelijmd of genaaid gebrocheerd. Soft cover boeken hebben een relatief lage kostprijs.