BUITENRECLAME

Buitenreclame zie je overal, je kunt er niet omheen. U bereikt in korte tijd ongekend veel mensen. Weer of geen weer, uw buitenreclame moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. Daar zorgen wij voor! Er zijn vele creatieve mogelijkheden. Wij zorgen er samen met u in ieder geval voor dat uw bedrijf goed gezien wordt.

Reclameborden

Bent u op zoek naar een reclamebord of mooie decoratie voor beurs, winkel of event? Er zijn vele mogelijkheden, zowel voor binnen- als buitengebruik en full color bedrukt. Welk materiaal heeft uw voorkeur? Forex, trespa, foamboard, plexiglas en geborsteld aluminium zijn een aantal van de mogelijkheden. Om uw reclamebord zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken kunnen wij gaten in de hoeken laten boren of speciale bevestigingsklemmen leveren.

Spandoeken

Wilt u langere tijd zichtbaar zijn dan is een spandoek hiervoor zeer geschikt. Deze zijn eenvoudig te bevestigen aan bijvoorbeeld een bouwhek. Wij kunnen ook een spandoekframe leveren zodat u uw spandoek op kunt hangen waar u wilt.

Vlaggen

Vlaggen kunt u overal voor gebruiken, ideaal voor elke gelegenheid. Maak u keuze uit de verschillende soorten vlaggen. Denk aan baniervlaggen, beachvlaggen, drop-flags, square-flags, gevelvlaggen en kioskvlaggen.