HUISSTIJL

Een mooie, duidelijke huisstijl is belangrijk voor uw bedrijf. Het is de presentatie naar buiten toe. Als organisatie wil je natuurlijk een zo goed mogelijke indruk maken. Wij zorgen ervoor dat uw logo op al uw drukwerk komt en adviseren u graag naar de mogelijkheden zodat u uw bedrijf professioneel presenteert. Waar kunt u hierbij zoal aan denken?

Visitekaartjes

Wilt u een goede eerste indruk maken bij uw klant? Zorg dan voor een mooi, verzorgd visitekaartje. Denk goed na over wat er op uw visitekaartje moet komen te staan. Er zijn diverse luxe afwerkingen mogelijk. Misschien is een klapkaart iets voor u of een PVC kaart.

Briefpapier en enveloppen

Stijlvol briefpapier zorgt voor een professionele communicatie naar uw klanten. Wij overleggen graag met u welke specifieke informatie u erop wilt hebben. Verder welk papiersoort , welk formaat en welke bedrukking het geschiktste is voor uw bedrijf. Wilt u uw huisstijl overal zichtbaar maken? Dan kunt u ook nog enveloppen in dezelfde stijl bedrukken. Dit kan zowel met als zonder venster.

Presentatie- en offertemappen

Laat mooie mappen drukken om uw offertes, brochures en contracten te presenteren. Wij kijken graag met u waarvoor u de map wilt gebruiken en welk type map dan wenselijk is.

Denk bij uw huisstijl ook aan:

Notitieblokken, zelfklevende memo’s, ringbanden, ansichtkaarten, stempels, bureau onderleggers en doordruk sets.