VERPAKKINGEN

Verpakkingen zijn onmisbaar en belangrijk. Uw verpakking is het verlengstuk van uw algehele uitstraling. Een goede verpakking getuigt ook van service en zorgt tevens voor bescherming van de producten. Door uw logo op de verpakking te drukken wordt uw bedrijf vele malen gezien. En wie wil dat nu niet?

Papieren draagtassen

Papieren draagtassen passen binnen elk budget. Van kraftpapier tot luxe papiersoorten. U kunt hem zelf uniek maken door bijvoorbeeld de kleur, de keuze van het hengsel of een speciale sluiting. Door middel van de juiste bedrukking maakt u van uw tas een bijzonder exemplaar dat gezien mag worden!

Woven tassen/non woven tassen

Woven tassen staan bekend als de zogenaamde shopper. Door de geweven structuur van een kunststof materiaal is deze tas erg sterk. Uw logo of foto komt er haarscherp op. Verder heb je ook non woven tassen. Deze zijn gemaakt van een synthetisch materiaal en zijn verkrijgbaar in allerlei maten en diverse vormen. U kunt kiezen voor een lang (schouder)hengsel of een kort draaghengsel. Ook deze tas kan bedrukt worden. Beide type tassen kunnen keer op keer gebruikt worden en zijn daardoor een ideale reclamedrager voor uw bedrijf.

Denk bij verpakkingen ook aan:

Plastic tassen, geschenkdozen, brievenbusdozen, cadeau-enveloppen, papieren tape en wijnverpakkingen.