WERKWIJZE

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we welke producten kunnen laten drukken. Wij weten als geen ander welke drukkerij het best aansluit bij uw aanvraag. We hebben goede contacten met verschillende drukkerijen in binnen- en buitenland. Onze levertijden zijn kort en onze prijzen scherp. Daarnaast combineren wij veel opdrachten en kopen we centraal in. Op deze manier kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden met een prima kwaliteit.

Onze kracht ligt in de persoonlijke service. Wij komen graag naar uw kantoor om u te adviseren. Wij beschikken over uiteenlopende voorbeelden die we samen kunnen bekijken om op die manier uw wensen te bespreken. Uw complete opmaak kunt u ook door ons laten verzorgen.
Wij hebben een eigen 
DTP-afdeling voor u klaar staan die u willen helpen en adviseren. Denk hierbij aan het ontwerpen van een nieuw logo of het opmaken van een visitekaartjes of een complete brochure. Daarnaast werken wij ook samen met verschillende tekstschrijvers en fotografen. Alle ingrediënten om een mooi eindproduct te realiseren onder één dak. 

We maken een vrijblijvende offerte. Na akkoord gaan wij aan de slag om alles voor u te regelen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw opdracht naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Wij bieden u gegarandeerd persoonlijke service, kwaliteit én een scherpe prijs!